Home » Shtëpi në form të piramidës nga Juan Carlos Ramos

Shtëpi në form të piramidës nga Juan Carlos Ramos

Kjo shtëpi në form të piramidës është krijuar nga arkitekti me prejardhje meksikane Juan Carlos Ramos për konkursin e arkitekturës modern. Ky dizajn modern i quajtur “Pyramid House” është fantastik.

Disa nga pikat kryesore të këtij dizajni modern janë dritaret e shumta të prera në katër fasada të mëdha trekandëshe, që bëjnë të munduar depërtimin e dritës natyrore në shtëpi. Një dritare e madhe përfshin një anë të tërë të strukturës që vizualisht ekspozon dhe ndriqimin e projektit. Në brendësi të këtij projekti mjaft modern, mund të gjinden një vend për biqikletë, ballkon, dy dhoma gjumi, garazh dhe një studio regjistrimi.

Shiko galerin.