Home » Një shtëpi e vogel që i posedon të gjitha!!! (FOTO)

Një shtëpi e vogel që i posedon të gjitha!!! (FOTO)

Këtu mund të shihni një shtëpi tradicionale Polake, ku metrat katror nuk kanë rëndësi. E veshur nga brenda me dru pishe, një komod prej guri dhe një çati prej metali dhe gjami, që do t’ju rrëmbej zemrën tuaj.

Nxemja me drunjë është e vendosur në një cep të shtëpis, ku muret afër sajë janë të fasaduara me kur për shkaqe sigurie. Shkallët e vogla të ngritin ne lart në katin e dytë ku shtrihet një krevat nën çatin prej gjami, që do t’ju dhuroj një pëizash fantastik në çdo senzon të vitit.

Shtëpija gjendet në Czerwienne, Województwo małopolskie, Poland dhe përmban në vete një shtrat për dy persona, rrobalarëse, TV, internet dhe të gjitha këto do të mund ti shijoni për një çmim prej 33€ nata./Shtepija.com