Home » Brenda trenit të shpejtësisë së lartë “HASSELL” (FOTO)

Brenda trenit të shpejtësisë së lartë “HASSELL” (FOTO)

Projektuar nga firma Australiane Hassell për të udhëtuar me shpejtësi prej 400 km / h, propozimi i ri i Australian High Speed Vehicle (A-HSV) është krijuar në përgjigje të debateve kombëtare mbi çështjet mjedisore, ekonomike dhe sociale. Frymëzuar nga linjat Brut të portreti shpejtësi makinës Australian 1960 HK Monaro, A-HSV është projektuar për të qenë të përgjegjshëm për kontekstin Australian. A-HSV paraqet një alternativë të ulët të karbonit, mënyrë të sigurt te transportit për të udhëtuar në të ardhmen në mes të kryeqytetit Australian dhe në qytetet të rajonit.

Pioniere e një konceptit të ri në mënyrë Australianët udhëtojnë, treni dykatësh do të ofrojmë zgjedhjen moderne, i gjerë, plan të hapur udhëtarëve shtrojë apo anijesh private për takime biznesi apo udhëtarët luksoze. Një restorant / bar dhe dyqan , komoditeti qe do të integrohet në tren për të bërë pazaret e tyre të përditshme para mbërritjes në destinacionin e tyre.