Home » Dyqani i ri “Apple” në Tajlandë, duket si një vorbull druri (FOTO)

Dyqani i ri “Apple” në Tajlandë, duket si një vorbull druri (FOTO)

Gjigandi i teknologjisë Apple ka zbuluar ‘Apple Central World’, vendndodhja e tyre më e re në Bangkok, Thailand. Projektuar nga firma e arkitekturës “Foster+Partners”, dyqani ka një fasadë qelqi cilindrike e cila është vendosur nën një çati të konservuar Tree Canopy.

Një bërthamë prej druri skulpturore dhe tërheqëse është bërë nga 1,800 copë lisi që mund të shihen nga çdo drejtim, pavarësisht nëse jeni brenda ose jashtë. Një shkallë spirale mbështillet rreth bërthamës dhe lidh dy nivelet e dyqanit.

Karakteristikat e dyqanit përfshijnë një sallë bordesh dhe shfaqje të pavarura, si dhe një forum, që i mundëson Apple të shfaqë artistët, muzikantët dhe krijuesit më të mëdhenj të Bangkok.