Home » Ide të zgjuara për një depo afër kuzhinës suaj (FOTO)
kuzhine

Ide të zgjuara për një depo afër kuzhinës suaj (FOTO)

Kuzhina është zemra e shtëpisë. Siç e dimë të gjithë, mund të jetë edhe pjesa më e vështirë për tu organizuar. Midis ushqimit, enëve të gatimit, enëve dhe sendeve të tjera të ndryshme, kuzhina mund të bëhet shpejt e rrëmujshme, veçanërisht në shtëpitë me familje të zënë. Një zgjidhje për rrëmujën e tmerrshme të kuzhinës është një depo shëtitjeje. Nëse shtëpia juaj ka hapësirë ​​të mjaftueshme, një depo mund të bëjë një ndryshim të madh në funksionalitetin dhe pastërtinë e hapësirës tuaj të kuzhinës.
1. Gjeni Zgjidhjet e Duhura për Ruajtjen Çelësi për të krijuar një depo të organizuar në mënyrë të përsosur është përdorimi i kavanozave uniformë për të ruajtur ushqimin jo vetëm lehtësisht, por për të krijuar një pamje estetike. Nëse të gjithë kavanozët nuk përputhen, një depo i pajisur plotësisht mund të duket lehtësisht i paorganizuar.
2. Merrni pak kohë për të etiketuar gjërat.Megjithëse mund të duhen disa përpjekje shtesë, shtimi i etiketave në artikujt tuaj në qilar mund të bëjë një ndryshim të madh dhe t’ju kursejë shumë kohë në të ardhmen. Plus, zakonisht është më mirë të ruash ushqime me shumicë në gotë sesa në paketimet e tyre origjinale. Jo vetëm që duket më mirë, por eliminon potencialin e BPA ose kimikateve të tjerë që derdhen në ushqim gjatë ruajtjes.
3. Depoja nuk është vetëm për ushqim .Nëse keni hapësirë, përdorni hapësirë ​​shtesë në depo për të ruajtur librat tuaj të preferuar të gatimit. Nëse vërtet dëshironi të bëni një milje shtesë, mund t’i kodoni me ngjyra si kjo depo ultra-organizuar nga Metoda Neat. Të ecësh çdo ditë në këtë depo të mrekullueshme do të ishte si një frymë ajri i pastër! Mos u ndjeni sikur depo duhet të përdoret vetëm për ushqim – nëse ka hapësirë ​​shtesë, mos ngurroni të shtoni sende të ndryshme që dëshironi të mbani të organizuara në shtëpinë tuaj.
4. Ruani enët tuaja të gatimit Nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme për enë gatimi në dollapët tuaj? Përdorni varëse muri për të shtuar hapësirë ​​shtesë për magazinimin e tenxhereve dhe tiganeve rezervë. Nëse keni enë gatimi që përputhen, ato mund të funksionojnë edhe si dekor shtesë. Pjesa e sipërme e rafteve të depos është gjithashtu një vend i shkëlqyeshëm për përzierjen e tasave dhe enëve shtesë që duhen vetëm herë pas here.