Home » Si të krijoni një zyre në shtëpi (FOTO)
zyre

Si të krijoni një zyre në shtëpi (FOTO)

Po kërkoni ide interesante për zyrat në shtëpi për burra? Ndoshta ju keni një hapësirë ​​të vogël që dëshironi si një hapësirë ​​pune të krijuar për të – mbase një dhomë gjumi rezervë që dëshironi ta shndërroni në një shpellë të ftohtë për burra.

Këtu keni një përmbledhje të disa ideve të këndshme të zyrave të shtëpisë për ta bërë hapësirën e punës të të dashurit ose burrit tuaj zyre përfundimtare e shtëpisë për burra që ai kurrë nuk do të dëshirojë të largohet.

Një tavolinë e bukur

Ndoshta aspekti më thelbësor i zyrës së shtëpisë së një burri ka të ngjarë të jetë tryeza e zyrës. Tavolina është vendi ku ai do të punojë në kompjuterin e tij, ndoshta do të ulet të bëjë ca shkrim dhe të takohet me klientët dhe mysafirët e shtëpisë.

Tavolina Klasike

Një tryezë e thjeshtë dhe klasike është një ide e shkëlqyeshme për zyrën e shtëpisë për të. Një tryezë e thjeshtë mund të ketë ose jo një sirtar të vetëm të palëvizshëm. Kjo është tryeza që na pëlqen më shumë për të mos mbingarkuar hapësirën.

Një Karrike e rehatshme

Asnjë hapësirë ​​për zyra në shtëpi nuk është e plotë pa karrigen ekzekutive. Do të dëshironi të zgjidhni një karrige të guximshme dhe ergonomike që mund të uleni rehat dhe të punoni larg në tryezën e ditës tuaj (që gjithashtu duket e lezetshme).

Një raft libri

Zyra në shtëpi është një vend i përsosur për të shikuar dhe shfaqur librat tuaj të preferuar. Një raft solid i librave do të shfaqë bukur librat që mund të shkaktojnë frymëzim. Për më tepër, ju mund të koordinoni me ngjyra librat për një prekje të ftohtë krijuese.