Home » Mënyrat për ta bërë hyrjen tuaj kaq të mirë(FOTO)

Mënyrat për ta bërë hyrjen tuaj kaq të mirë(FOTO)

Hyrja është zona e parë që mysafirët shohin kur hyjnë në shtëpinë tuaj, kështu që është krejt e natyrshme që dëshironi që ajo të duket mirëpritëse dhe e prezantueshme. Por, çka nëse mund të dukej aq mirëpritëse dhe e paraqitshme saqë e gjeni veten në të vërtetë që dëshironi të kaloni kohë atje, edhe kur nuk po zgjidhni grumbuj postash ose po paketoni ngarkesën tuaj të punës? Na besoni, është një mundësi! Hidhni një vështrim në konfigurimet e mrekullueshme më poshtë dhe pastaj shkoni përpara dhe ripërtërini hapësirën tuaj për përdorim maksimal.
Shtoni sfond të bukur Hyrja juaj është shumë më e lirë dhe më e lehtë sesa sfondimi i një dhome të tërë. Murali i paraqitur në këtë shtëpi argjentinase vjedh plotësisht shfaqjen në mënyrën më të mirë të mundshme, duke shtuar ngjyrën dhe dramën madhështore në hyrje ndërsa koordinohet me qilimin dhe komodinë e endur.
Shtoni një komodë Liz Fourez nga Love Grows Wild ka zotëruar pamjen elegante, boho në hyrjen e saj, ku një jastëk dhe batanije shtojnë strukturën dhe modelin në qoshe.E paraqitur me një komodinë të lezetshme por shumë funsionale.
Mbushni hapësirën me bimë.Shumë prej tyre. Kjo holl mikpritës, e mbushur me bimë, sjell pjesën e jashtme të drejtë nga dera e përparme.Ajo duket mbreslënse dhe shumë bukur.
Lyejeni pjesën e brendshme të derës suaj Merrni një sugjerim nga kjo shtëpi e Karolinës së Jugut dhe pikturojeni derën tuaj të brendshme diçka të ndritshme dhe argëtuese, edhe nëse pjesa tjetër e mureve tuaja janë të bardha.