Home » Bëni art në dhomat e fëmijeve tuaj (FOTO)
per femije

Bëni art në dhomat e fëmijeve tuaj (FOTO)

Dekoroni muret, dritaret dhe mobiljet e brendshme! Këto detaje me pika do t’i përmbahen sipërfaqeve më të forta, të lëmuara dhe të pastra siç janë pasqyrat, metali, druri dhe muret. Lehtë për t’u aplikuar, hequr, ripozicionuar dhe ripërdorur pa lënë dëmtime ose mbetje. Ideale për sipërfaqe të thata, të pastra dhe të lëmuara.