Home » Dizajni i ëmbël për biznesin e vogel “Take Away” (FOTO)
dizajn

Dizajni i ëmbël për biznesin e vogel “Take Away” (FOTO)

Konsulenca krijuese Spanjolle Masquespacio paraqet projektin e tyre të fundit të realizuar në qytetin e Bonit, Gjermani.

Projekti konsiston në imazhin e markës dhe dizajnin e brendshëm për Kessalao, një krijim i ri për ushqimin mesdhetar “take away” në qytetin e Beethoven.