Home » Peisazhi gjeometrik i diellit(FOTO)
dizajn

Peisazhi gjeometrik i diellit(FOTO)

Pikturat e peisazheve janë një pamje mjaft e zakonshme në shumicën e dhomave të ndenjes … Ngjitni ambientet e brendshme me Peisazhin tonë Gjeometrik të Diellit! Ne morëm peizazhin tradicional dhe i dhamë asaj një pamje moderne, me shumë panele, vetëm për ju.Dimenzionet mund të jenë sipas dëshirës dhe sipas madhësisë së dhomës suaj.