Home » Sistemi i fasadës së jashtme anësore (FOTO)
arkitektur exterior

Sistemi i fasadës së jashtme anësore (FOTO)

“Technowood AluSiding” është një sistem anësor fasade i prodhuar me dendësi të vogël të aluminit dhe me peshë të lehtë. Panelet janë të laminuara me rimesa druri natyral, duke kombinuar estetikën e drurit me rezistencën e metaleve. Sistemi mundëson prodhimin e anëve me jetëgjatësi, me përparësinë kryesore të rezistencës ndaj kushteve të ajrit të jashtëm ndërsa është i lehtë dhe më i fortë se druri natyror. AluSiding vepron si një barrierë kundër flakëve dhe nuk preket nga krimbat, insektet ose kërpudhat, ideale për fasadat, si dhe muret dekorative dhe veshjen e tavanit.

Materialet Technowood janë shumë të personalizueshme dhe lehtësisht të formësuara. Profilet standarde të AluSiding prodhohen me veshje druri natyral, por ato gjithashtu mund të prodhohen me bojë organike. Gjashtë opsione të veshjeve të drurit dhe shtatë llojeve të ngjyrave të llakut janë në dispozicion për të gjitha panelet. Gjatësia standarde e panelit është 6 metra, por ato mund të bëhen më të shkurtër ose deri në 7.5 metra sipas kërkesës. Gjerësia e panelit mund të zgjidhet në grupe të ndryshme si 10, 15, 20 cm dhe në forma të ndryshme të lidhjes.