Home » Studio lëvizëse për përgjimin e telefonatave nga BBC (FOTO)
zyre

Studio lëvizëse për përgjimin e telefonatave nga BBC (FOTO)

Studio “JaK” projektoi studion regjistrimi dhe përgjimit të telefonatave të quajtur “Speech Bubble” për BBC-në. Projektin e dëgjimit e ka zbuluar një studio regjistrimi të celularëve të dizajnuar nga firma arkitekturore në Londër “JaK studio”, së bashku me këshillimin e inovacionit “Seymourpowell”.

I porositur nga BBC radio 4, modeli u zgjodhë fitues pas një konkursi ndërkombëtar të dizajnit të vitit 2013, të organizuar nga Instituti mbretëror i arkitektëve britanikë (RIBA) dhe do të vizitojë vendin për të regjistruar material për projektin e dëgjimit.