Home » Villa “Chameleon”, kombinimi perfekt I natyrës dhe artit (FOTO)
arkitektur

Villa “Chameleon”, kombinimi perfekt I natyrës dhe artit (FOTO)

E projetuar dhe ndërtuar nga Word of Mouth Architecture. E vendosur në Kediri të Indonezisë në vitin 2017, me një sipërfaqe prej hiq më pak se 1015 metër katrorë.

Në kohën kur është ndertuar kjo villë, kombinimi I natyrës dhe mondernës ende nuk kishte prekur skajet e saj. Villa “Chameleon” arriti të bëjë revolucionin në mes të kombinimit të stileve.

Gjelbrimi I brendshëm I villës të jep ndjesinë e ambientit të jashtëm gjatë kohës së qëndrimit tuaj brenda villës.