Home » Vizualizimet më të mëdha të Eko-Qyteteve në botë (FOTO)
arkitektur

Vizualizimet më të mëdha të Eko-Qyteteve në botë (FOTO)

Për ta kapërcyer pengesën e ndërtimit të botës së ëndrrave tona, duhet mendim krijues dhe epik. Frika, dënimi dhe stresi mbyllin aftësinë e trurit për mendim të madh krijues dhe zgjidhjen komplekse të problemeve.

Unë jam aq i ngazëllyer dhe i frymëzuar nga procesi i imazheve të një bote të re. Ketu kemi bashkuar një listë të artistëve më epikë të eko-qytetit në botë. Në mënyrë që të ndërtojmë një botë të re, së pari duhet ta imagjinojmë atë. Këtu është një dritare në të ardhmen e qyteteve nga eko-arkitektët dhe artistët kryesorë vizionarë në botë.

Pse janë të rëndësishme këto vepra arti, siç tha futuristi dhe investitori Bucky Fuller, “Ju kurrë nuk mund t’i ndryshoni gjërat duke luftuar realitetin ekzistues. Për të ndryshuar diçka, ndërto një model të ri që e bën modelin ekzistues të vjetëruar”.

1.

2.

3.

4.

5.

6.