Home » “Brazilian House” 12 shtëpi me dysheme nga betoni i lëmuar (FOTO)
arkitektur shtepi

“Brazilian House” 12 shtëpi me dysheme nga betoni i lëmuar (FOTO)

Teknika e betonit të lëmuar jo vetëm që është e përshtatshme për shumë ambiente të ndryshme, por gjithashtu harmonizohet mirë me materiale të ndryshme ndërtimi, dhe ka qenë materiali i zgjedhur për shumë arkitektë brazilianë në ndërtimet e shtëpive në vitet e fundit.

Përzierja e rërës, çimentos dhe ujit përgatitet në vend dhe rezultati është mahitës me kosto të ulët dhe kur mirëmbahet rregullisht siç duhet mund ta keni për periudhë afatgjate. Ky stil është bërë aq popullor sa mund të gjesh pllaka porcelani dhe veshje me një strukturë të ngjashme.

Ne kemi zgjedhur disa shtëpi braziliane me dysheme betoni të lëmuara, ku ju mund të shihni për cfarë bëhet fjalë.