Home » “Opera Champer” do të ju jap luksin dhe rahatinë (FOTO)
arkitektur

“Opera Champer” do të ju jap luksin dhe rahatinë (FOTO)

Kjo është një rimorkio për dy persona, me një tendë të frymëzuar nga shtëpia e operës në Sidnei, e krijuar nga Rob Vos. Rimorkio. Private si suitë përmban pajisje shtëpiake si dy shtretër elektrikë të rregullueshëm, një rezervuar për furnizimin me ujë të ngrohtë në kuzhinë dhe dush, WC qeramike, frigorifer dhe ndriçim LED me energji të solare.

Dizajni synon të revolucionarizojë kamperët duke siguruar komoditete të azhurnuara për rimorkiot e kampeve në dukje tradicionale. Ai transformon konceptin e kampeve nga një festë e lirë konvencionale në një përvojë moderne luksoze.