Home » Perfeksioni në mes të gurit dhe drurit (FOTO)
dizajn

Perfeksioni në mes të gurit dhe drurit (FOTO)

Dikur ishte një vresht me një shtëpi të vogël, dhe disa shtëpi të fermerëve të ndertuara në atë vresht. Përkundër ndërtimit në të, gjithnjë u ruajtën pamjet e saj piktoreske.

Hapësirat mirëmbahen të gjitha me kujdes të shtuar. Duke pare me kurreshtje shtëpinë, një dritare e madhe na bie në sy, që na mundëson të shohim rrugën e cila të jep një ndjesi të veçantë.

Nga Brenda, janë rregulla të tjera. Asgjë nga rafti i vjetër nuk duhet të lëvizë ose të shihet nga jashtë. Në të djathtë të saj një derë e pasqyruar fsheh zonën e banjës, ndërsa në të majtë të saj ka shkallët në katin e sipërm.