Home » Sheshi lundrues i lodrave, Lily në WAO (FOTO)
arkitektur dizajn

Sheshi lundrues i lodrave, Lily në WAO (FOTO)

Objekte të egra arkitektonike projektuar nga WAO. Një strukturë lundruese, e cila ofron një përvojë të re. Ndjesi e cila rrit adrenalinën, gjendet në liqenin qendror të Futuroskopit.

I përbërë nga pesë varka gjigande të ankoruara në një diametër 40 metra, ky instalim i ndërtuar në këtë liqe synon një audiencë të gjerë, duke ofruar disa ide përdorimi.

Tranpolinat janë pika argëtimi për ata që duan të kërcejnë ose vende pushimi për ata që thjesht ëndërrojnë të shtrihen në diell. Ju mund të shëtisni, të hidheni dhe të kërceni vazhdimisht.