Home » Shtëpia e pellgut “Forest Pond House” (FOTO)
shtepi

Shtëpia e pellgut “Forest Pond House” (FOTO)

E vendosur në zonën rurale të Hampshire, “Forest Pond House” është një hapësirë për meditim dhe një vend i mrekulluar për fëmijët në pyll.

Duke konvertuar hapësirat e tokës afër një pellgu në një kopsht familjar, struktura e kornizës së drurit është përfunduar me material të qëndrueshme, qelq dhe bakër dhe është projektuar dhe ndërtuar nga TDO Architecture për një buxhet prej 7,500.