Home » Shtëpia luksoze e së ardhmës, “Hanhai” (FOTO)
arkitektur shtepi

Shtëpia luksoze e së ardhmës, “Hanhai” (FOTO)

Ky object gjendet në kryqëzimin e rrugës Jinshui Dong dhe Dongfeng Qu. I vendosura në nën-qendrën e CBD të Zhengzhou të Rrethit të ri lindor. Përbëhet nga nëntë kulla rezidenciale shumëkatëshe dhe tre ndërtesa.

Këto ndërtesa përfshijnë një klub publik dhe një kopsht fëmijësh me nëntë klasa. Projekti është klasifikuar si projekt i nivelit të lartë rezidencial. Prandaj, tiparet e planifikimit dhe dizajnit arkitektonik janë përqendruar në krijimin e një ambienti unik dhe luksoz për të tërhequr klientelë ekskluzive.