Home » Ide për shtëpi dhe apartamente të gjata në stilin japonez (FOTO)
apartment shtepi

Ide për shtëpi dhe apartamente të gjata në stilin japonez (FOTO)

Kjo arkitekturë është në model midis traditës antike dhe teknologjisë aktuale që gjendet në arkitekturën japoneze, ku tradita e përbën ambientin me zakonet e vjetra kurse teknologjinë në këtë ambient e kemi në shtrirje minimaliste.

Duke përmirësuar rrethin ku jetojmë, duke kombinuar inovacionin, cilësinë, origjinalitetin dhe ngjyrën, në projekti “Iong house”në hyrje spikasim një kuti blu që përgatit vizitorin për pamjet e ambientit breda, duke lënë m’bresa për dhomën e ndenjes.

Në qendër është një raft librash me një lartësi që ndan hapësirën e dhomës. Përzierja e ngjyrave dhe formave të këtij apartamenti siguron personalitetin dhe guximin aq të dëshiruar nga klienti. Hapësira e ngrënies është e integruar me kuzhinën. Një pamje plotë ngjyra në harmoni me njëra tjetrën.