Home » Interieri modern I zyrave të “Buck O’Neill” (FOTO)
interior

Interieri modern I zyrave të “Buck O’Neill” (FOTO)

Një kontraktues i ri me një besim të fortë në praktikat e ndërtimit dëshironte të krijonte një hapësirë të re për zyre të çertifikuar për LEED që demonstroi aftësitë e tij të ndërtimit.

Ndërsa hapësira e papërpunuar nuk ishte e madhe, ajo ofron tavane të larta, një katë i ndërmjetëm dhe një vitrinë të madhe qelqi.

Vende të shumta pune me ndarje të ulët, një zyrë private, një zonë konferencash dhe një aneks kuzhine u vendosën me kujdes për të maksimizuar funksionin dhe depërtimin e dritës.