Home » Një shëtitje e shpejtë brenda shtëpisë së Donald Trump!!! (FOTO)
shtepi

Një shëtitje e shpejtë brenda shtëpisë së Donald Trump!!! (FOTO)

Donald Trump është presidenti i SHBA-së, populli amerikanët përpiqen të pajtohet me perspektivën mahnitëse për Donald Trump para se ai të zhvendoset në 1600 Avenue Pennsylvania.

Populli ishte i ngazëllyer për të ditur se cilat prona do të lërë ai pas dhe të shikojnë brenda shtëpisë post-presidenciale të Obamës. Donald Trump është një nga miliarderët më të njohur të pasurive të patundshme në botë, ai është i njohur në botën e pasurive të patundshme dhe ka shitur disa nga pronat më të shtrenjta në SHBA.

Portofoli i pasurive të patundshme të organizatës Trump përfshin prona në Virxhinia, Illinois, Florida, New Jersey, Nevada, California, New York, Connecticut dhe Hawaii.

Për më shumë ju ftojmë të futeni brenda në botën e arit dhe luksit që rrethon këtë president.