Home » “PAN HOUSE” një objek i ndarë me grila në mënyrë të veçantë (FOTO)
arkitektur

“PAN HOUSE” një objek i ndarë me grila në mënyrë të veçantë (FOTO)

Ky projekt u zhvillua në një komunitet me pak banorë në Hsinchu. Stili i saj arkitektonik i përket asaj të shtëpisë tradicionale (tou tian cuo), e cila ndan të njëjtën ndërtesë nga jashtë dhe dizajnin e brendshm me ndërtesat e lagjes.

Sipas banorëve të zonës, për shkak të vjedhjeve të shtëpive për ti suguruar ato u bë instalimi i rrjetave prej hekuri jashtë ballkoneve dhe dritareve.