Home » Super shtëpia “El maqui” (FOTO)
shtepi

Super shtëpia “El maqui” (FOTO)

Ndërtesa është e vendosur në kodrën lindore të El Maqui Brook, në një vend rural të vargmalit bregdetar të Kilit. Kjo zonë gjeografike është pjesë e një rezervati të mbrojtur natyror me vlerë të lartë dhe të rëndësishme ekologjik.

Kur klienti kërkon një shtëpi sezonale për një familje prej gjashtë personash dhe një kopsht afër shtëpisë, elementi kryesor i së cilës ishte uji at. Për tëhehë mund ti propozojmë “El Maque”. Pozicioni lindor i kodrës na siguron rrezet e diellit në shtëpinë “El Maque”.