Home » Si të bëni organizimin e fotografive në murë (FOTO)
bone vet

Si të bëni organizimin e fotografive në murë (FOTO)

A keni një mur të bardhë në shtëpi, i cili gjithmonë ju bezdis? Ju gjithmonë keni dashur ta erëzoni disi dhe nuk keni pasur ide se si … Deri më sot ndoshta? Nëse jeni duke lexuar këtë artikull me këshillat tona praktike se si të bëni fotografit të duken bukur në muri, atëherë mund të keni tashmë një ide më të qartë.

Gjëja e parë që sigurisht do t’ju shqetësojë është ndoshta nëse me të vërtetë keni nevojë të hapni vrima në mur Ose asnjë. Ndoshta më mirë preferoni të gjeni një alternativë ndaj saj. Pajisjet minimaliste dhe si të bëni vetë fotot në murë.Shumë njerëz zgjedhin pajisje minimaliste. Do të dëshironit që gjithçka në dhomë të dukej e pastër dhe e përsosur.

 

Ju mbështeteni në pak mobilje dhe dekorime. Një mur me fotografi gjithashtu përshkruan veten mrekullisht në dhoma të tilla. Mbi të gjitha, ju do të luani rolin që e gjithë gjëja të mos ndihet aq “e ftohtë”.