Home » Kombinimi I teatrit dhe parkut të kafsheve (FOTO)
arkitektur

Kombinimi I teatrit dhe parkut të kafsheve (FOTO)

Zona e re e hyrjes për kopshtin zoologjik Emmen dhe teatrit të ri me famë botërore janë të vendosura në buzë të qendrës së qytetit në një zonë tranzicioni.

Një tranzicion midis urbanes dhe asaj rurale, ndërtesave ekzistuese dhe zhvillimeve të reja, kafshëve dhe njerëzve, kohës së lirë dhe kulturës . Në një vend aty ku realizmi takohet me surrealizmin.

E gjelbër dhe e lëmuar nga njëra anë në ana tjetër. Në pamjen nga brenda kopshtit zoologjik përfshin një peizazh dhe nga qyteti një fasadë arkitektonike dhe vëllim monumental.