Home » Kreativiteti në ambientin zyrave të “Yuanyang Express” (FOTO)
zyre

Kreativiteti në ambientin zyrave të “Yuanyang Express” (FOTO)

Hapësirë është e vendosur në Pekin të Kinës në bllokun D, “Yuanyang Express”, urën Sanyuan, qarkun Chaoyang, i cili dikur ishte hapsirë e biznesit dhe ndërtesave të apartamenteve.

Klientet synojnë ta transferojë këtë hapësirë në një hapësirë të bashkëpunimit dhe zone të aktivitetit jashtë linje, si dhe të eksplorojë mundësinë e vendit të punës në të ardhmen.

Kjo hapësirë e mbulon një sipërfaqe prej rreth 800 metra katrorë, e ndarë në nivelin e parë, nivelin e dytë dhe nëntokësor.