Home » Rëndësia decorative e dyshemeve (FOTO)
interior

Rëndësia decorative e dyshemeve (FOTO)

Dizajni i një dyshemeje është një pjesë e rëndësishme e dizajnit të brendshëm i cili mund të bëjë ndryshim të dukshëm në hapësirën ku ne jetojmë ose veprojmë, pjesë e dizajnit të dyshemesë janë edhe imazhe të markës dhe logot.

Sistemet e dyshemeve me rrëshqitëse dekorative “Sika” sigurojnë zgjidhje për dizajnin kreativ të dyshemesë, pasi ato kanë mundësi pothuajse të pakufizuara ngjyrash, mund të kombinohen me mobilje dekorative dhe të aplikohen me metoda të ndryshme të aplikimit për dekorime të mahnitshme të dyshemesë.