Home » Të jetosh në një kuti (FOTO)
arkitektur

Të jetosh në një kuti (FOTO)

Si ka ndryshuar koncepti i shtëpive të vogla gjatë viteve, ideja e hapësirave të jetesës ka qenë një karakteristikë e përcaktimit dhe komoditetit të çdo specie. Veçanërisht për njerëzit, ai ka evoluar përtej kufijve natyrorë.

Nga hapësira si shpella shkëmbore nga shkëmbinj të gdhendur, ne kishim formuluar hapësira jetese por për të formuar hapësira më të përshtatshme për jetesë njeru nuk është ndalur asnjeherë duke kërkuar atë që i nevoitet. Këtu kemi paraqitur disa hapësira të vogla që njeriu i ka kthyer në hapësira banimi.