Home » Ngjyrat japin jetë, brenda shtëpive mahnitëse të Marok-ut (FOTO)
arkitektur shtepi

Ngjyrat japin jetë, brenda shtëpive mahnitëse të Marok-ut (FOTO)

Nga shumë muze që ndodhen në Marrakech, njëri nga ata dallohet më shumë për arsye që projektuesi Meryanne Loum-Martin gjithmonë sjell vizitorë për herë të parë për t’i ndihmuar ata të njohin më shumë trashëgiminë eklektike arkitektonike të qytetit “Dar Si Said”.

I vendosur në një pallat të shekullit të 19-të. është një dhomë që mbledh të gjithë elementët e dizajnit nga mozaikët, skulpturat e drurit të gdhendur, skulptura të drurit të pikturuar, pelhura të pikturuara – gjithçka është në një dhomë”, thotë Loum-Martin.

“Për mua, është thelbi i Marrakech dhe kjo është ajo që përfaqëson më së miri shpirtin dhe laramanin e ngjyrave që është pjesë e traditës së Marokut që nga jetesa e sajë.