Home » Organizimi I hapësirave minimale në stilin kinez (FOTO)
dizajn

Organizimi I hapësirave minimale në stilin kinez (FOTO)

E vendosur ne qendër ttë Hong Kongu-t, ku haperisat e banueshme po vazhdojne të zvogelohen gjithnjë e më shum, ky fakt po i vendos arkitektet që gjithnjë e më shumë te gjejnë zgjidhje për organizimin e brendshëm qe jeta të jetë më funksionale.

I famshëm për hapësirën e tij të ngushtë të jetesës dhe apartamentet me hapësira prej betoni. Klienti ynë nuk ndryshon nga asnjë. Ai bleu një apartament prej 40 m katrorë dhe dëshironte ta shndërrojë atë në një shtëpi për familjen e tij për tre vetë.

Dizajni synon të mbajë dhomën e ndenjes të madhe dhe të thjeshtë me elemente natyrale për të krijuar një ambient të qetë. Sidoqoftë, klienti nuk është i gatshëm të kujdeset për ndonjë bimë të gjallë dhe për këtë arsye ne zgjodhëm bastunin prej palme kacavjerrëse, i cili është një produkt i famshëm në Guangdon.

Për këtë arsye zgjodhëm palmën kacavjerrëse si materialin kryesor për dhomën e ndenjes. Ato përdoren në dyert e dollapit sepse ngjyra e tyre e lehtë ndihmon në zbutjen e ekzistencës së dollapit.