Home » Të përcjellësh valët e bregdetit nga çdo kënd i shtëpisë (FOTO)
shtepi

Të përcjellësh valët e bregdetit nga çdo kënd i shtëpisë (FOTO)

Ngjitur në skajin e rrugës në një nga vendet e fundit të mbetura në fushën e gjelbër në fshatin idilik bregdetar të Umdloti.

Vila me pamje të mrekullueshme prej 180 gradësh lart e poshtë vijës bregdetare. Kjo shtëpi bashkëkohore në afër plazhit është projektuar të jetë ëndrra e dikujt që e dëshiron detin dhe gjelbërimin.

Me zona të gjera në nivelin e tokës, e vendosur në pozitë me vijën bregdetare duke pasur pamjen perfekte të bregdetit në çdo dhomë e shtëpisë.