Home » Westvillage Townhouse në New York City
arkitektur dizajn

Westvillage Townhouse në New York City

Ky rikonstruksion elegant dhe i gjërë i një New Yorker Townhouses 1840 është e vendosur në lagjen historike Greenwich Village. Në 371m² hapësirë të jetesës dhe përtej 4 kateve ajo lidh të kaluarën me të tashmen.

Ndërtesa e modernizuar e banimit është e dominuar nga një dizajn industrial i qëndrueshëm me shumë elementë çeliku dhe qelqi, me shumë hapësirë për ajër dhe dritë. Veçanërisht mrekullia këtu është zyra e shtëpisë në katin e fundit me një mekanizëm të veçantë kthyeshëm që konverton dritën e mbushur mur dritare në një derë tarracë.

Prona është zhvilluar dhe zbatuar nga mendja krijuese e BWArchitects. Dizajni i brendshëm është nga Poonam Khanna.