Home » Konkursi i rrokaqiejve eVolo 2021 (FOTO)
arkitektur

Konkursi i rrokaqiejve eVolo 2021 (FOTO)

Revista eVolo është e kënaqur të ftojë arkitektë, studentë, inxhinierë, dizajnerë dhe artistë nga e gjithë bota për të marrë pjesë në Konkursin e rrokaqiejve 2021.

Themeluar në vitin 2006, konkursi vjetor i “Skyscraper” është një nga çmimet më prestigjioze në botë për arkitekturën shumëkatëshe. Ajo njeh ide të jashtëzakonshme që ripërcaktojnë modelin e rrokaqiellit përmes zbatimit të teknologjive të reja, materialeve, programeve, estetikës dhe organizatave hapësinore; së bashku me studimet mbi globalizimin, fleksibilitetin, përshtatshmërinë dhe revolucionin dixhital.

Ky është një forum që shqyrton marrëdhëniet midis rrokaqiellit dhe botës natyrore, rrokaqiellit dhe komunitetit dhe rrokaqiellit dhe qytetit. Disa projekte të rrokaqiejve në botë.