Home » Pavijoni i mobiljeve dhe jeta e tij e përtejme (FOTO)
arkitektur dizajn

Pavijoni i mobiljeve dhe jeta e tij e përtejme (FOTO)

Në botën e sotme të zhvillimit të shpejtë të biznesit, shumë ekspozues ndërtojnë salla të përkohshme, por pas ekspozitës, mbetjet dhe materialet e ndërtimit të sallës nuk mund të pastrohen dhe riciklohen siç duhet, gjë që shkakton shumë mbeturina dhe ndotje të panevojshme.

Në përgjigje të këtijë problemi, në panairin ndërkombëtar të mobiljeve të Shangait 2019, dizajnuesit dhe krijuesit e kompanisë “Rooi” kanë zhvilluar një pavijon të pavarur në natyrë të projektuar posaçërisht për një ekspozues mobiljesh.

Kjo ka zbulimin e një zgjidhjeje krejt të re gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme të dizajnit.