Home » Një art i shëndritshëm dhe shumëngjyrësh (FOTO)
dizajn

Një art i shëndritshëm dhe shumëngjyrësh (FOTO)

Anna është një artiste dhe stiliste britanike që jeton në një shtëpi me qira në Londër me 2 fëmijët e saj të vegjël, Zachary dhe Coco Rose. Në një farë mënyre shpesh është më frymëzuese për të parë se çfarë mund të bëhet me një pronë me qira pasi ka kaq shumë kufizime të krijimtarisë. Por asgjë nuk e ka kufizuar kërkimin e Anës për një shtëpi origjinale dhe vizionare, prandaj përgatituni të frymëzoheni dhe të shtangeni, me ngjyrat e saj të brendshme të ngopura dhe muralet me ngjyra të murit.