Home » Shtëpia e Maja Hoffmann në Londër(FOTO)
shtepi

Shtëpia e Maja Hoffmann në Londër(FOTO)

Një vështrim i brendshëm në shtëpinë e Maja Hoffmann në Londër nga India Mahdavi.

Në një rrugë piktoreske të Londrës, India Mahdavi kombinon dy shtëpi fqinje për të bërë një deklaratë unike për koleksionistin e njohur Maja Hoffmann.

Ndriçimi i personalizuar kurorëzon studimin, ku karriget e Frank Gehry rrethojnë një tavolinë Martin Szekely.

Veprat artistike nga Sigmar Polke (sipër mantelit) dhe Rirkrit Tiravanija (djathtas) zbukurojnë një dhomë vizatimesh. Kolltuqe dhe divan Jean Royère; Llambë dyshemeje Franz West.

Orenditë e cilësisë së mirë nga një listë e ikonave të dizajnit zbukurojnë një dhomë vizatimesh: tavolina për ulje dhe koktej Jean Royère; një tastierë Charlotte Perriand; një llambë dyshemeje Rispal (e lënë nga dera); dhe një raft dhe tryezë Jean Prouvé (në të djathtë). Në mur, vepra arti nga Jeff Koons (majtas) dhe Damien Hirst.

Banje Unike

Pllaka me ngjyra dekoron një hyrje në nivelin e kopshtit; kolltuk nga Alessandro Mendini.

Një skulpturë Franz West është instaluar në kopshtin e projektuar Bas Smets

Tavolinë dhe karrige të cilësisë së mirë Jean Prouvé në kuzhinë.

Në të gjithë shtëpinë, muret e bardha ofrojnë një sfond neutral për artin. Divane nga Mahdavi; Karriget Pierre Jeanneret.