Home » Instalimi i amfiteatrit të shiut (FOTO)
arkitektur

Instalimi i amfiteatrit të shiut (FOTO)

Përforcuesi i shiut është një skulpturë dhe skenë shiu e veshur me kedër, e vendosur në mjedisin pyjor katolik të Sint-Arnolduspark, Belgjikë.

E vendosur në një kodër që vepron si një amfiteatër natyror, skena është krijuar për të pritur shfaqje në ajër të hapur, ku kupola vepron si një sfond skulpturor.

Projekti është pjesë e “il Contrei Live” në rajonin e Flanders Jugperëndimore që ftojnë vizitorët të reflektojnë mbi rëndësinë e ujit në peizazh.