Home » Objekti që përmbanë natyrën vertikale (FOTO)
arkitektur dizajn

Objekti që përmbanë natyrën vertikale (FOTO)

Pasuria vertikale e pyjeve në Kinë tërhoqi plagët e mushkonjave, projekti në qytetin jugperëndimor u ndërtua në 2018, me ballkone private të cilat janë projektuar për të siguruar hapësirë për të rritur bimë në ato ballkone.

826-të apartamente u shitën deri në prill të këtij viti. Sidoqoftë, vetëm rreth 10 familje janë zhvendosur. Pa asnjë qiramarrës që të kujdeset për ta, tetë kullat janë mbuluar nga bimët dhe janë pushtuar nga mushkonjat.