Home » Zhvillimi i butikut K’in në Tulum (FOTO)
arkitektur dizajn

Zhvillimi i butikut K’in në Tulum (FOTO)

K’in është një plan i 8-t shtëpive familjare në Tulum në brigjet e Karaibeve të Meksikës. Ky projekti synon të vendosë një standard të ri për dizajnin e për mjedisin në Riviera Maya.

Nga parimet e para, ekipi ka punuar me dizajnerë lokalë të peizazhit, botanistë dhe ekologjistë për të krijuar një agjendë ekologjike për projektin duke përfshirë mbajtjen e pemëve, sigurimin e hapësiravepër speciet vendase dhe mbjelljen e bimëve lokale të frutave.