Home » Kodra ku pushon qielli dhe deti (FOTO)
arkitektur

Kodra ku pushon qielli dhe deti (FOTO)

Duke pasur lindjen më të hershme të diellit në bregun lindor të Koresë, Ganjeolgot (fjalë për fjalë do të thotë Kepi i Earnest) është një atraksion turistik që përmban si histori të ëmbla ashtu edhe ambiente natyrore siç janë thyerja e valëve, deti i ftohtë i pafund, fari i bardhë, kutia postare dhe një hapësirë për pushim.

Ky vend është  si një rrugëkalim midis Ulsan dhe Busan, dhe lagjja kohët e fundit sheh rritjen e shpejtë të objekteve tregtare të tilla si kafene dhe restorante për shkak të rritjes së popullsisë lundruese.