Home » Kopshti “Montessori” një kopsht i vërtetë për fëmijët (FOTO)
oborr per femije

Kopshti “Montessori” një kopsht i vërtetë për fëmijët (FOTO)

Montessori është një metodë edukative me origjinë nga Evropa në fillim të shekullit të 20-të dhe është zhvilluar në Vietnam në vitet e fundit. Kjo metodë respekton pavarësinë e fëmijëve, krijon një mjedis që ata të eksplorojnë dhe ndiejnë botën përmes shqisave të tyre. Kopshti im Montessori është një parashkollor i orientuar nga Montessori.

Ne së bashku me investitorin, duam të krijojmë një kopsht – një hapësirë natyrore për fëmijët, një klasë mes pemëve dhe luleve. Pra ky kopsht është i rrethuar nga natyra dhe duket tamam një kopsht i vërtetë.