Home » Rezidenca Port Ludlow (FOTO)
arkitektur

Rezidenca Port Ludlow (FOTO)

Rezidenca Port Ludlow është një shtëpi moderne, kompakte 2400 SF, e vendosur në një pronë të pyllëzuar në fund të veriut të Hood Canal (kanalit të kapuçit). Shtëpia krijon një hapësirë të thjeshtë jetese me xham që hapet për t’u bërë një hyrje përpara kanalit të bukur “Hood”.

Shtëpia me pamje nga lindja ndodhet përgjatë një bregu të lartë, me një pamje të mrekullueshme të ujit. Vëllimi kryesor i jetesës është plotësisht i lëmuar, me 12 ft. mure të larta xhami me pamje të mëdha, 8-ft.x8-ft.

Dyer rrëshqitëse xhami që hapen dhe një kuvertë druri pak të ngritur, duke krijuar një hapësirë të brendshme dhe të jashtme të përsosur. Gjatë muajve të ngrohtë të verës, zona e jetesës ndihet si një verandë e madhe dhe e hapur. Shtëpija është dykatëshe që përmban disa dhoma gjumi dhe ndan hapësirat e saj të zyrave.