Home » Bukuria e aluminit nga “Fran Silvestre Arquitectos” (FOTO)
exterior

Bukuria e aluminit nga “Fran Silvestre Arquitectos” (FOTO)

Një peizazh i konsoliduar i rrethuar nga kopshte me pemë të mëdha brenda metropolit të Madridit është pika fillestare e kësaj shtëpie.

Pjesa, e natyrës metalike dhe horizontale, prodhon efektin vizual të një ndërtese njëkatëshe. Me përmasat dhe materialitetin e saj ajo krijon një kontrast dhe ndërthuret me pemët e larta të mjedisit të saj.

Shkalla e shtëpisë moderohet përmes pamjë së zonës ditore si një bazë që del nga i njëjti gur natyror që shtohet në pjesën e të parcelës.

Zona e natës është vendosur mbi të dhe mundëson pamjen në veri dhe në jug, ndërsa ruan provatësinë nga sytë e fqinjëve dhe krijon akses në tarracë, në të cilat mund të shijoni pjesën e jashtme.