Home » Zyra qëndrore e FBI-së në Jug të Floridas (FOTO)
zyre

Zyra qëndrore e FBI-së në Jug të Floridas (FOTO)

“Krueck + Sexton Architects” kanë përfunduar me sukses ndërtesën e zyrave të FBI-së në Jug të shtetit të Floridës, me një hapësire prej 33,200 metër katrorë.

E vendosur në 145th Avenue në Miramar, FL. E ndërtuar me qëllim që të rrisë dritën natyrale brenda objektit dhe të ulë konsumin e energjise.

Ndërtesat është e orientuar dhe e formuar në përputhje të klimës lokale, mjedisit natyror dhe nevojave të agjencisë.

Si rezultat, ndërtesa maksimizon dritën e ditës dhe pamjet duke minimizuar konsumin e energjisë dhe siguron një vend pune superior për agjentët federalë.

“Projektimi i ndërtesës federale të zyrës ishte një mundësi unike për të realizuar në formë fizike, vlerat dhe aspiratat e demokracisë sonë nën Programin e Shkëlqimit të Dizajnit të GSA”, tha Mark Sexton, Drejtori Themelues i “Krueck + Sexton Architects”.