Home » Si të dizajnoni banjon tuaj me dru (FOTO)
banjo

Si të dizajnoni banjon tuaj me dru (FOTO)

Druri nuk del kurrë nga moda përkundrazi ai kthehet më aktual se kurrë. Eleganca e drurit transformon tualetin ne një vend mikpritës të shtëpisë.


Është një material protagonist në çdo moment dhe kohë. Me një pamje retro për të rizgjuar stilin rustic që përshtatet në mënyrë me elegancën./Shtepija.com