Home » Top 10 shtëpitë private të vitit 2022 (Foto)
shtepi

Top 10 shtëpitë private të vitit 2022 (Foto)

Gjatë vitit të kaluar, “designboom” ka paraqitur një gamë të gjerë projektesh rezidenciale që u ofrojnë banorëve të tyre një komoditet unik.

Tek shtëpitë private në vitin 2022 janë parë ndërhyrje të ndërgjegjshme që i përgjigjen drejtpërdrejt klimës lokale, restaurimeve të ndjeshme dhe një dëshirë të vazhdueshme për një lidhje të thellë me natyrën.

Megjithëse ato ndryshojnë në madhësi dhe mjedis, TOP 10 shtëpitë private ofrojnë të gjitha qasjet novatore që i përgjigjen dhe ndërveprojnë me mjedisin e tyre – nga një vilë rrethore, gjysmë nëntokësore dhe një katëshe me një grup ngjyrash të kuqe.

Vila rrethore në Greqi

Shtëpia njëkatëshe në Meksikë

Shtëpia në formë harku në Indi

Shtëpi për njerëz që duan të kenë një kafshë shtëpiake në Indi

Shtëpia me shumë lakesa në Zelandë të Re

Shtëpi me pamje nga deti në Japoni

Shtëpi me dritare të mëdha në Britani të Madhe 

Shtëpi në formën e dy kutive në Brazil

Shtëpi me peizazhin e egër të Kretës

Shtëpi e rrethuar me gjelbërim në Portugali