Home » Pjesa më emocionuese e restorantit apo kafe-barit është…banjo?
banjo

Pjesa më emocionuese e restorantit apo kafe-barit është…banjo?

Pas një dere të një banjo në “Wenwen”, një restorant komod tajvanez në Brooklyn të SHBA-së, iu pret një “diskotekë”: muzikë dhe pamje fantastike.

Dritat vallëzojnë nëpër mure. Një top disko rrotullohet sipër.

Ky oaz i çuditshëm në Greenpoint është në fakt një banjë.

Por muzika, neoni dhe radha e gjatë për të hyrë mund t’ju bëjnë të mendoni ndryshe.

Shumë njerëz postojnë selfie nga brenda dhomës më shpesh se sa për ushqimin.

Tags