Home » Çantat e dhuratave përdoren gabim nga shumica e njerëzve – kjo është mënyra e duhur (Video)
bone vet

Çantat e dhuratave përdoren gabim nga shumica e njerëzve – kjo është mënyra e duhur (Video)

Shumica prej nesh marrin një çantë dhuratë, vendosin një dhuratë në të dhe nuk mendojnë më për të.

Nëse thjesht futni dhuratën dhe dorëzoni çantën, nuk mund të befasoi dikë sepse ai do të shohë menjëherë atë që i keni dhënë. Si e mbyllni butësisht që askush të mos shohë atë që keni futur brenda?

Çanta e dhuratave, megjithatë, synon të fshehë përmbajtjen dhe kështu të rrisë habinë. The.Manc tregon se si të përgatisni një dhuratë në vetëm disa hapa që do të ruajnë estetikën dhe do të lejojnë një befasi.

@the.manc You’ve been using gift bags wrong all this time #lifehack #lifehacks #giftbag #hacks ♬ Away With Me – Andrew Joy

Në videon që ka publikuar në kanalin e saj, ajo ka treguar se për fillim duhet të marrësh një çantë, ta hapësh dhe më pas t’i kalosh skajet e dantelave nga vrima në anën e kundërt.

Sigurohuni që të vendosni mirë ndalesat në skajet e lidhëseve. Pastaj ju vetëm duhet të tërhiqni rripat dhe e keni mbyllur çantën. Ylli i TikTok Romina tregoi të njëjtin truk.

Ajo ndau një truk me 19 milionë ndjekësit e saj dhe tha se ne përdorim çantat e dhuratave gabim gjatë gjithë kohës.

“Merrni fundin e çdo shiriti në qese dhe tërhiqeni nga vrima në anën e kundërt, siç e shihni në video. Pasi ta keni bërë këtë, ju vetëm duhet të tërhiqni fijet në secilën anë për të mbyllur qesen”, tha ajo ndërsa demonstroi trukun e saj në video.

Videoja e saj u pëlqye nga mbi 1.7 milion njerëz dhe të gjithë u kënaqën. Shumë e falënderuan, sepse nuk u shkonte mendja se mund ta bënin diçka të tillë, madje disa me shaka thanë se mësojnë më shumë në TikTok sesa në shkollë. /Telegrafi/

@rominagafurYou are using gift bags wrong!!

♬ original sound – ROMINA

Tags